Море и лято си лудуват
сред розовия слънчев джаз,
а бриз припява развълнуван
по пясъкът – златист атлаз.
Вълните такта му дочуват
и следват го със син екстаз,
живот реален и бленуван
се сливат в профил и анфас.
Сърцето морско е, бушува,
прегръща лятото в захлас,
в деня от слънце нарисуван,
изпят, разпускам весел глас.
© Милена Френкева All rights reserved.