Обаятелен си,
имаш чар неустоим!
Усмивката ти очите заслепява,
но приятно топли,
до премала.
От животворната ти ласка
красота и аромат
цветята около си пръскат.
Край теб е Радост,
Светлина,
Любов…
Отпивам от дъха ти,
олеквам
и засиявам с цветовете на дъга!
… а бях дъждовна
мъничка сълза.
© Ласка Александрова All rights reserved.
Изповедта на една мъничка сълза.