Слънчеви лъчи топлят мен,
приключи нощта студена,
настана хубав, светъл ден,
душа е ведра и успокоена.
Помня моята прекрасна мома,
чувствам се чудесно зарад нея
и, макар душа да е сама,
тя дава ми смисъл да живея.
Забравям всички мъки и тревоги,
пленен от ангелска чистота,
затуй да я забравя не мога -
нея - най-красива на света!
© Георги All rights reserved.