Ако слънцето е светлина,
нежност,ласки,топлина,
мило галеща лицето,
и душата,и сърцето,
Cгряваща в миг едничък
пламъчето в очите,
огънят отвътре в мен,
погледът ми тъй студен
всички те в лед сковани,
се разтапят и прекланят
пред слънцето що свети
в теб любима,не небето!
© Марто All rights reserved.