Jul 24, 2006, 12:14 AM

Слънчице 

  Poetry
760 0 0
Слънчице любимо,
къде пак се скри?
Отивай да си лягаш,
време е нали?!
Червеничките бузки,
русата коса,
Слънчице,Стоянчо
излизай на мига!
О,Слънчице защо
ядосваш ме така?!
Утре рано пак ще ставаш
исигурно ще те боли глава!

© П All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??