Слънчогледаво
ме гледа лятото
и ръси аромат
онзи до болка
познатия
и различен,
все пак....
Слънчогледаво
му се усмихвам,
с поглед благ
онзи до болка
познатия
и различен,
все пак....
Слънчогледаво
се надявам,
на любовта
да не боли
познато,
да е различна,
все пак....
© Маргаритка Харизанова All rights reserved.