Jan 16, 2007, 10:29 PM

Смелост 

  Poetry
905 0 3
Нямаш смелост
всичко да ми кажеш в очите.
Нямаш смелостта дори да 
ме погледнеш.
Нямаш куража да ми 
покажеш реалността.
Бъди мъж и признай свойта изневяра,
а аз ще бъда момиче и ще си 
тръгна, както всяка друга,
без нищичко вече да питам.
Бъди смел - ти вече ме загуби,
поне не се крий зад лъжи.
Бъди мъж, а аз момиче.
Разделили сме се...
и двамата имаме вина.
Смелостта е доблест и порок
разделя сърца...  

© Бени All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??