Измамен свят,
измамни хора
и само слънцето му,
и залеза му ме спасяват
от страха да бъда
предадена отново
За да се влюбиш,
не е нужно сърцето ти
да бъде смело...
Смелостта е нужна
любовта да извоюваш,
да се бориш за нея,
да я задържиш,
Нужно е сърцето
да е горещо,
че да може
горещо да обича
и да плаче
със кървави сълзи…
© МД All rights reserved.