Нашият татко – Творецът небесен
създателят на всичко най-добро
От нас ще иска само едно нещо –
съзнателни да бъдем в своя път.
Където седнем и където станем
и без значение сити, или не
и вън дали е денем или нощем
любов да има в нашето сърце.
В съгласие, мир, тревоги, или грижи
да търсим неотклонно обичта
и винаги да помним и прилагаме
законът на Всемира - любовта.
И тази обич към дърветата, цветята
към хората, животните, Всемира
към камъчето що блести в реката
живота ни поддържа и осмисля.
Тя идва от сърце и дън душа
и придружена от делата на сърцето
се връща към Вселената- така
в душите ни нов смисъл ще засвети.
© Росица Георгиева All rights reserved.