Ние
не идваме на този свят
не
за този, дето ще ни духа.
И го
учим всеки занаят
само
за градеж и без разруха.
И по
божия познат закон
рано
или късно ще си идем.
От
небесния тогаз амвон
горди
построеното ще видим.
© Никола Апостолов All rights reserved.