Oct 27, 2017, 10:18 PM

Смисълът на живота 

  Poetry
247 1 1

Не вярвам че някой може
да бъде влюбен 
повече от година,
не вярвам че мога
да бъда щастлива.
Всичко се крепи около
алкохол,
диети
и антидепресанти.

© Ивона Иванова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Тъжна констатация и разпространен начин на живот. За съжаление.
Random works
: ??:??