Навън вали!
Плувам в очите ти!
***
За теб съм изгрева и никога залеза!
Грея от обич!
***
Аз съм пътник, устремил се към теб.
Приюти ме в сърцето си!
***
Набрах букет от уханни чувства - за теб!
***
Студено ли ти е?
Ще те загърна с пелерината на луната
и звездно ще те стопля.
© Силви Смирнова All rights reserved.
Чудесно!