Ще превъртим стрелките напред,
колко е просто само,
вместо в шест, ще ставаме в пет,
весели, бодри, засмяни.
Чучулиги ще пеят във хор,
косове с фалц ще пригласят,
совите ще мълчат в отговор,
тройни дози кафе ще разнасят.
Де да беше в живота така,
младостта със стрелките да върна,
всички разлики в час ще строша,
с любовта на брега да осъмна.
© Ивон All rights reserved.