Смъртта дойде, без дори да попита.
Взе живот, който не беше готов.
Взе душа, която не биваше да отлита.
Дори не я попита за последният й зов.
Смъртта дойде без прдупреждение.
Открадна на мнозина надеждата.
Не поиска от никого мнение.
Сбогуването отне ни с измамата.
Смъртта дойде неочаквано.
Излъга ни пак без причина.
Животът е бил незабелязано
разбит от близо година...
Смъртта дойде да те вземе,
но не бой се, ще се молим за теб...
© Анна Лалова All rights reserved.