Чичопей, чичопей...
...
Чичопей, чичопей...
...
Бум... Бум!
Чичопей, чичопей
Бум, Тряс, Бам!
Чичопей, чичопей
Ръм, Ръм, Зззз, Бръм!
Чичопей, чичопей
Бум та - тра, румта па - та - та!
Чичопей, чичопей
Бам, Бам, тряс тум - па!
Чичопей, чичо БАМ, БАМ, МММ...
Бум, ра - та - та... та - Бум!
чичо Бззт, вввт, ррр, Ба, Та - та - та- тапа!
...
Бум, тряс, па!
Буч, Бам, тряс... Иде Смъртта...
© Андрей Велков All rights reserved.
прочетох за пръв път веднага след коментара на изречена (Мая Попова) и първата ми асоциация беше с ударни
явно авторовата цел е била такава
поздрав!