Кожа като сняг. Силует изящен.
Косите диви. Пищен абанос...
а огледалото е мъж пристрастен,
в това е целият проклет въпрос!
По дяволите що не съм блондинка?! :)
Едва ли щях да нося днес поднос,
а на чорапа ми да има бримка
... и свила устните да веся нос. :)
За ябълките няма да говоря,
отровата е в дозата, нали?! :)
Но за джуджета дума ще отворя,
от тях главата здраво ме боли. :)
С претенции, а ръст на табуретки,
че и на гладна мечка с апетит! :)
Изтърках си парижките подметки
да готвя... просто селски колорит! :)
Едното дребно веган го раздава -
редовно тъпче ягоди с ориз, :)
а плюскането най-голямо става,
когато сготвя телешкото с грис. :)
Омръзна ми от мръсните чорапи,
разхвърляни и то къде ли не -
под масите, леглата, зад долапи...
да можех чифт да събера поне. :)
Баш тази Приказка не ми е "къща",
та, уволнявам онзи Принц на кон - :)
(по списък седемте джуджета също)
да търси друга с генетичен фонд. :)
Реших и тръгвам! А, дано си струва!
(май в тази неизвестност има чар). :)
Координати, туй-онуй и... чувам:
"О, Белла!" - рече моят бъдещ Звяр! :))
Жени Иванова
© Jasmin All rights reserved.