Снежен танц
Каква красота - неописуема -
навън видях,
студена вечер - непредсказуема -
от танцуващи снежинки съзрях.
Малки изящни балерини в светлините на нощта,
въртят се от вятъра
и никой не се сеща,
че след чудесния танц всяка умира.
Каква саможертва за един - единствен миг?!
Боже, колко красота,
прелест и невероятен облик
влагаш в малките неща.
© Мария All rights reserved.
прелест и невероятен облик
влагаш в малките неща."
Определено финалите ти се получават много добре!