Снежинка
Снежинка омайна и нежна
от красивото небе падна.
Носеше се от вятъра студен
и с охота тя стигна до мен.
До бузите ми зачервени тя кацна леко,
и сякаш казваше ми, че идва от далеко.
„Зимата пристигна!” -
тя каза ми, от щастие опиянена.
© Десислава Димитрова All rights reserved.