Обичам те, мое искрящо вълшебство!
Жадувам белоснежните ти воали!
Душата ми ляга в преспите девствени
и пие дъгата на твойте кристали.
Обичам те, моя сияйна беззвучност!
Жадувам ефирните ти снегопади!
Сърцето ми тръпне в твоята сгушеност.
И снежна Любов е...
И е необятност.
© Елена Гоцева All rights reserved.
Сърдечно!