СНЕЖНИ ЧОВЕЦИ
Тук на нашия бряг
няма помен от сняг.
Падат гъсти мъгли -
другаде сняг вали…
И човеци от сняг
се превиват от смях.
И на снежен език
им е първият вик …
Но не можеш прибра
никого у дома…
Те остават навън -
прелестен, зимен сън…
© Радка Миндова All rights reserved.