Jul 7, 2009, 3:49 PM

Сноп заплетена прежда и малко същност... 

  Poetry » Love
747 0 15



Какво за теб е любовта ми?
Сноп заплетена прежда,
чийто възли са така подбрани,
че за изход няма никаква надежда?

Какво за теб е нежността ми?
Нереални слънчеви ръце,
такива ли ги виждаш ти, кажи ми -
бодли, лишени от пулсиращо за теб сърце?

Какво за теб е същността ми?
Познаваш ли я ти изобщо -
зървал ли си я с  душа дори?
Ако за тебе тя е нещо общо -
недей ме пита хаос защо в душата ти цари!

© Симона Гълъбова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??