Снощи май не правих секс...
Мисля си- нарочно.
Три водки праснах ги на екс.
Може би предсрочно.
Снощи май не правих секс...
С бира продължих.
Три бирички ударих- ,,Бекс".
Направо се опих.
Снощи май не правих секс...
Прияде ми се яко.
Изядох тенджерата с кекс
Стомахът, сдаде, бако!
Снощи май не правих секс...
Хапчета назобих
с витамини ,,Б комплекс"
Гдето трябва, ходих...
Снощи май не правих секс...
След туй изпълнение
вече имам си рефлекс
и собствено мнение-
трябва да се прави секс
за да няма диагноза
от джипито ти за ,,Фервекс",
,,Имодиум" и друга проза!
© Георги Янков All rights reserved.