Снощи си мислех за теб,
даваха нашия филм,
онзи със блудкав сюжет,
който ни беше любим.
Днеска се сетих за теб,
пускаха френска естрада,
някога нежен поет
писал за снегопада.
Всичко напомня за теб
и ъгъла в празната стая
мисли от първия ред
твоето име дълбаят.
© Ивон All rights reserved.
Поне използвай емоциите, за да твориш красоти.
Усмихни се на прекрасните спомени. Прегръщам те!