Jun 4, 2007, 11:46 AM

Снощи те сънувах, бабо! 

  Poetry
603 1 4
Снощи те сънувах, бабо!
Бяла и добра - както преди.
Спомените в мен нахлуват
и капят чисти сълзи.
Толкова време мина,
откакто ти не си със нас.
От този спомен в сърцето ми зина
голяма и страшна паст.
Тъжно бе, бабо, и тежко,
черен бе тоя ден.
Облаците се бяха навъсили греховно,
птичките плачеха за теб.
Природата от горест замлъкна,
за да отдаде почит на добър човек.
Свята си, бабо, и истинска,
още помня последните ти думи към мен:
"Бъди добра към майка си, почитай я!"
Следвам го, бабо! Още следвам този съвет!!!
   
                                                         Моля, не поставяйте оценки!!!
                             

© Ванина All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??