Сняг. Замръзнала луната.
Късче срЕбро огледало.
Отразява тишината.
Тялото и. Бяло. Бяло.
Сняг. Небесната соната.
Ноти пръснати - звездите.
Прелетя едно стакато
и попи ми в очите.
Сняг. Седефена луната.
Бялото се облестяло.
© Дора All rights reserved.