Вали безбрежен, като марля, сняг.
Какво сега със тебе да си кажем?..
Покрива тишината всеки бряг.
И как сега навън да се покажем?
Преди в нощта- в леглото- да заспим,
две топли, земни думи да си кажем.
Снегът в душите си да го стопим,
с любов сърцата си да ги "накажем".
© Никола Апостолов All rights reserved.
Благодаря, Анастасия!
Благодаря за коментара и за оценките!
Желая ви хубава и спокойна вечер!