May 23, 2017, 6:51 PM

So fast, so maybe 

  Poetry » Free verse
336 0 2

Преустройваш мислите и действията ми,

затягаш се около мен

и не си ми излишен,

точно моят конец си.

Готови сме за революция,

да оправдаем

особняшкото си съществуване.

© Ивона Иванова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??