Nov 6, 2007, 12:06 PM

Социал-дЪрвинизъм. 

  Poetry » Civilian
660 0 12
 

Социал-дЪрвинизъм.

 

Социумът ни очовечил -

казвал нявга дядо Маркс,

но след туй ни е омаймунил -

ще добавя днеска аз.

© Петър Варчев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??