Сок от мандарина
И тече, тече
сладкият сок от мандарина
по устните,
нежни като коприна...
А от очите капят сълзи
и скръбта по лицето пълзи.
И тече, тече
сладкитя сок от мандарина
- слива се със сълзите
и нашепва към спомените
на близките за мъртвите.
© Цветослава Младенова All rights reserved.