СОКОЛ В "ЗАКОНОВА" ДЪРЖАВА.
Смирено правя
пред Законите
дълбок поклон!
Че са рехави и проходими
и през тах минава
даже слон!
Прекланям се
и на Съдебната система
пред Каноните!
Че не са измислени от фанатици
и бързо рухват,
щом им замирише
на парици...
Навреме се усетих,
че всичко ми е
като на филията
намазано!
Моля Ви, кажете
н е щ о з а б р а н е н о,
за да го направя
б е з н а к а з а н о...
П.П. Без обяснения кой е Соколът и коя е Държавата...
Соколът си лети, Държавата си крета.
И се радва на съдба проклета...
© Петър Петров All rights reserved.