Солената целувка
Обичам те, слънчево лято,
ти докосваш мойте сетива,
сърцето ми с теб е слято,
дръпни неговите тетива.
Море, с цветове свенливи,
най-красиво си в слънчев ден,
вълните, нежни и пенливи,
те лудешки втурват се към мен.
Твоят морски бряг посипан е
с нежен златен пясък,
летят над него чайките
и гларуси с любовен крясък.
Не бих забравила за миг
твоята солена целувка,
вълните, разперили криле,
като чайка за милувка.
© Райна Маргина All rights reserved.