Sep 24, 2014, 11:41 PM

Сонет за котката 

  Poetry » Other
259 0 0

Сонет за котката

Аз станах днеска от леглото.
Остана котката да спи.
А тя лежи и хърка кротко,
щастливката  ще си отспи!

А аз ще трябва в тая зима,
да сложа маската и грима.
Усмивката  да обновя...
Шарани нови да ловя!

Да тръгна  пак в света, с измама.
И да се правя на глупак,
лукавите да срещна пак...
И с тях да съм на :"Ваш`та мама!"

Да съм един модерен скот...
Да срещна гадния живот!


© Христо Славов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??