Спаси каквото е останало от мен
На леглото простряно
Цялото ми детство чака
Да бъде разказано
А аз съм тук
Пораснал
И крещя срещу времето
Потоци от мисли
Думи
Поезия
Спаси каквото е останало от мен
Преди да се събудя променен
Защото сивото в което съм
И студеното в което ме изритаха
Са само спомени
Безмислен сън
И няма как да чуеш виковете ми
Тук съм
Остарял
Плувам срещу течението
Потоци от мисли
Думи
Поезия
10 April 2012
© Десислав Илиев All rights reserved.
На леглото простряно
Цялото ми детство чака
Да бъде разказано"
Ако някой те върне там, ще бъдеш спасен...
Силни думи, да!