Спаси ме, стих.
Подай ръце от рими
и болката ми нежно прегърни.
Ранените мечти пак превържи ми
и, моля те, до мене остани.
Страхът ми заключи
със седем ключа
в тъмницата на моите илюзии
и помогни ми да науча
най-трудния урок на бъдещето...
И по пътеките
на Божията воля,
под сенките на дъхави сълзи,
до срутения храм на моите молитви
ме заведи... И пак го издигни!!!
© Веселка Стойнева All rights reserved.