Feb 5, 2010, 9:31 AM

Спи... 

  Poetry » Other
708 0 1

Спи, дете,
спи
и за вчера забрави,
за утре не мисли,
а днес бъди.

Спи, дете,
спи.
Бъди
себе си,
бъди.

Мечтай, дете,
мечтай
и нека
мечтите ти
да нямат край...

А сега спи
и не мисли,
остави се съня
да те заплени.

Спи, дете,
спи.

© Сара All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??