Nov 28, 2008, 9:36 PM

Спирала 

  Poetry
333 0 0


СПИРАЛА


Аз нищо няма да ти кажа –
оставям те със немите стени,
с картината – последна стража -
прозорците с изцъклени вини.


На гръб ще нося злата мъка –
с очи обречени в раздяла.
А времето от своя ъгъл –
рисува вечната спирала…

На гръб ще нося злата мъка –
с очи обречени в раздяла.
А времето от своя ъгъл –
рисува вечната спирала…

© Мимо Николов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??