Стадо от немислещи овце -
ей това е клетият ни народ!
Към чекмедже протяга ръце
онзи нагъл банкянски мафиот!
Затова ли много се борихме ние,
как в такъв случай да не ме е яд,
може мафията България да затрие,
как въобще се стигна до тоя обрат!?
Преклониха глави Киро и Асен,
тъй им наредиха чужди сили,
оттук нататък пътят ни е ясен -
пак ще сме бедни и безкрили!
© Георги All rights reserved.