Знам, че е трудно, зная го, мили...
От ежедневните грижи няма време за нас.
И колкото и да опитваме, не намираме сили
да спрем летящото време дори и за час.
Гоним се с вятъра,
бързаме бавно,
борим секундите,
но намираме главно
само празната стая отдавна изстинала
и тъничкото щастие от седмица минала.
И няма да крия - страх ме е, скъпи...
Че искам, а нямам те с мене сега,
че времето с тебе сякаш отстъпи
пред друго - летящо на бързи крила.
Но въпреки всичко във мене намирам
не пламък, а целий пожар!
От мисли, от чувства да тръпна не спирам,
превръщайки себе си за тебе във дар!
И зная, любими, зная, че трудно е
да бъдеш далеч от „половината" теб.
Но в същото време най-ценно и важно е
да бъде в сърцето ти другият с теб!
(А ти си там, скъпи! Обичам те!)
© Биляна All rights reserved.