Jun 10, 2009, 7:48 AM

Спокойно синьо 

  Poetry
550 0 0

Небето днес е толкова изящно синьо,

като току-що събудило се дете.

Тъй тихо и незабележимо

наблюдава ни.

А аз, вървейки, поглеждам нагоре

с леко присвити очи.

Слънцето не е само на небето, слънце мое.

Опиянена от мирис на липи,

като през очите на дете. Спокойно сини.

 

© Диляна All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??