Какво ми става? Полудявам,
когато сте край мен така.
Ръцете трепват. Пребледнявам.
А вий отмятате коса
и се усмихвате на всички.
На всички, ала не на мен.
Преди години ме обичахте,
но аз бях горд и заслепен.
Простете, че сега се връщам
и искам смело да прегръщам
тялото ви с нежна страст.
Разбрах, без дума да пророните,
че от живота си ме гоните...
Но как да ви забравя аз?
© Стефка Крушарова All rights reserved.