Sep 13, 2007, 11:50 PM

Спомен 

  Poetry
676 0 2
Спомен, топъл като слънце,
пари още в мен
и изгрява заедно с моя ден,
когато с теб се запознах като на шега!

Спомен, нежен като цвете
разкъса моето сърце
и подарих ти го на тебе
с посланието: "Обичам те"!

© Петя Димитрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??