Apr 3, 2009, 8:19 AM

Спомен 

  Poetry » Love
1124 1 4

Спомен...
СпоРед Мен...
С пори в Мен...
С порив в Мен...

 

Спомен...
С помен...
Променен...
Пленен...
Сплетен...
ВпЛетен...
В летен...


Влетя...
ТЯ...

СпоРИ с мен...
Аз с порив в Мен...


Тя...
Тяло...
Бяло...
Изцяло...
Обладало...
Мен...

01.04.2009 21;45

© Богдан Григоров All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??