Погледнах снимката ти уж случайно
и тъжен спомен в мене долетя,
видях, че сме били ние заедно,
видях нашата несбъдната мечта.
Кой да знае, че след ден, че след два или три,
че след тази снимка ще е късно за мечти,
всичко ще е минало за нас
и ще се лутам изгубена аз.
Ще търся отговори на въпроси безчет,
ще се моля, ще виждам навсякъде теб,
ще те виждам, но само това,
ще те искам, ще протягам ръка.
А ти ще бягаш и аз ще оставам сама,
и ще продължавам напред, напред, а до мене страха,
ще се лутам, ще се губя, но пак ще вървя,
току-виж пътищата ни се прекат във Вечността.
© Мария All rights reserved.