Обичам зимата, теб и снега,
полето под снежна постеля,
заскрежената бяла гора
и красивата зимна неделя.
През снежни полета влакът лети,
релсите бързо се губят във мрака.
Пред мен сте вие, неземни мечти,
на гарата споменът чака.
© Мария Мирчева All rights reserved.
Браво!!!