нуждая се от твоята любов
не искам липсата ѝ да ме разпилява
защото знам че някъде далеч от тук
за нещо нереално някой друг
(сред болката си)
мен за чувствата си обвинява
и тъй като е ден
във който явно няма да мълчим
зад вечните стени на личните прозрения
си спомням как повтаряше че имаме души
които задушаваме със съжаления
© Лина - Светлана Караколева All rights reserved.