Apr 8, 2018, 5:29 PM

Спомен 

  Poetry » Phylosophy
605 0 0

Никой от вас

и никой от нас,

а коя бях аз?

От сянката родих се 

и благодарих

на дланите и на нозете,

на дъха си щом усетих,

че имам само тях...

А колко много аз видях!

Но коя бях аз...

 

© Петя Богданова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??