Jun 12, 2012, 10:13 AM

Спомен 

  Poetry » Phylosophy
638 0 1

                  СПОМЕН

 

Дали защото беше толкова отдавна,

че даже времето не си го спомня…

Или защото беше толкова различно

от всичко, преживяно до и после…

Не знам, но ми изглежда някак нереално –

фрагмент от невъзможно измерение,

вълшебен епизод от паралелен свят,

попаднал по погрешка в безутешно битие…

© Атанас Димитров All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??