Сняг вали и затрупва навред -
всичко в бяло се бързо облича.
Вдъхновява се нейде поет.
През прозорец детенце наднича.
Гълъб сгушен под стряхата дреме
и поклаща се борът вековен.
Зима е! И в студеното време
ще ме топли за лятото спомен!
© Ивелина Тодорова All rights reserved.
Всеки сезон си има своята красота!
Благодаря и за двете сърчица