Животът
ни тука не спира
и корени в земята си пуска.
А само
човекът умира
и тъжен живота напуска.
Безкрайно
е времето само
и всичко със пепел зарива.
Запомням
очите ти, Мамо,
когато ме мракът покрива...
© Никола Апостолов All rights reserved.
24-ти Май! Поздрави от мен!