Aug 29, 2010, 1:04 PM

Спомен за моя моряк 

  Poetry » Other
1024 0 3

Спомен за моя моряк

 

Есен наближава. Тиха есен, пъстра.

Гларусите галят със криле небето.

Губи слънцето от силата на свойто лустро.

И вече някак тъжно усмихва се морето.

 

Сама съм. Втъкана съм във вълнолома.

Един моряк обичах. Обичах и морето!

И ме прегръща вятър, като топъл спомен.

Морякът мой отдавна ме чака на небето.

 

 

29.08.2010 г.

 

 

© Ина All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??